Найкращі альтернативи PornHub

Підтримуючи китайське одкровення (чи прокляття?), ми живемо в цікаві часи, щоб претендувати на найменше. У проміжку між усіма божевільними відповідями цього року люди справді потребували, особливо коли йдеться про окремих людей’ сексуальні звички цього року. Якщо ви не’ не подумайте, просто швико перевірте минулі завантаження, які я зробив за останні пару місяців. І все ж одна річ, яку я ношу’ Я також не вірю, що наближається — принаймні в повному обсязі – — це була величезна чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і сайт більше ніколи не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про вражаючу подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди вважався хоч трохи дискусійним, незважаючи на те, що це найкраще місце для домашніх розваг для дорослих. Щоб бути щирим, більшість людей у ​​всьому світі ’ уб-сайт р один є або складеним, або принаймні значною мірою перебільшеним.

Тим не менше, після місяців стресу на MindGeek все дійшло до голови (не каламбур) флагманський веб-сайт. По-перше, запит на видалення k * ddie порно з сайту вилікував понад 425 000 підписантів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті з’явилася непристойність із зображенням m * nors.Більше тут бесплатный порноролик На нашому сайті

(Чесно кажучи, я не знаю, наскільки все це реально, враховуючи, що я не шукаю цьго хворого

міливість. ) Разом з усі цим люди скаржилися, що існують завантаження, які також повинні здійснювати сексуальну поведінку без згоди. Ця довіра фактично зробила сайт предметом презирства популярної преси в наш час, що призвело до того, що бізнес із кредитними картками перешкоджає клієнтам оплачувати вміст на PornHub.

Звичайно, іншими величезними проблемами, з якими стикаються PornHub та всі інші канали, є кіберпіратство та копіювання. І тому, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони займаютьс “ одна з найповніших гарантій у фоновому режимі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порнографічний гігант мав і буде дотримуватися політики:

• захист від неперевірених облікових записів від включення нового матеріалу будь-якого типу

• користувачі, які завантажують, мають підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення вибору завантаження більшості відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого типу та всього вмісту, який насправді н був створений перевіреними клієнтами PornHub

Цей останній пункт був технічним, можливо, одним із найважливіших, оскільки загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я хочу сказати, що я знав, що існує багато копій відеокліпів, однак, Боже святий, це дуже багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші популярні сайти соціальних мереж. за те, що вони не мають тих самих заходів безпеки, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-яоу разі, незважаючи на таку значну зміну плану, я отримав статус I’ м вид – занепокоєний– не тому, що r * pist та інші погані лохи мають своє лайно. Швидше це здається мені спробою запобігти регулятивному втручанню, яке може бути невдалим.

Навіть якщо це так, я б подумав, що абсолютно невинні люди фактично отримували матеріали та закривали канали після кожного цього.

Не дивлячись на мій постійний цинізм, можна сказати, що є фактор, який може розслабитися – чи, краще сказати, – є п’ятнадцять факторів, які можуть це зробити.

Тут’ те, що вам слід шукати замість PornHub

Хто що розпізнає’ збирається перейти до PornHub, але якщо будуть ще значні зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ви отримали покриття. Ось контрольний список із 10 привабливих веб-сайтів із безкоштовною порнографією, які можуть працювати як ваш PornHub без певного порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t розташовуйте канали в будь-якому конкретному порядку, однак це може бути найкращий сайт дя каналів, крім PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не мже статися з (попереднім?) королем порно, XVideos незабаром може стати найпоширенішою порнографією.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт, безумовно, відповідає вимогам. Як і на всіх інших порнографічних веб-сайтах, наведених нижче, на цьому є торренти безкоштовних порнографічних матеріалів для перегляду, а також’ Немає дефіциту чудових завантажень, якими можна насолоджуватися. І з фактично десятьма мільйонами завантажень, можливо, ви більше ніколи не побачите додатковий порнографічний канал.

Супер, занепокоєно, подумайте про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте будь-який інший веб-сайт.

Навіть якщо ви втомитеся від записаного на відео відео –– якщо це’ якось це можливо – знадобиться деякий час, щоб переключитися на програми камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, якщо не незліченну кількість спокусливих дизайнів, готових візуально порадувати вас –– принаймні поки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Тепер ви носите’ Не потрібно витрачати кошти на порнографію, але коли сраа доходить до цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги розщедритися на ці видатні фільми. Вибір чудовий, а найвища якість абсолютно феноменальна, оскільки забезпечується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує понад 116 000 відеокліпів, і щомісяця вноситься 7 500 нових удосконалень. Як платіжний учасник ви отримуєте нескінченні завантаження, і ви’ матиму доступ до найкращої роботи порнозірок того періоду. Якщо ви’ вас хвилює ціна,’носіть, не хвилюйтеся. Плата за тридцять днів, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доарі США, на долар набагато менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’ s підписка. Рік коштуватиме 4,99 дол. США щомісяця, оча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Мабуть, найкраща угода — отримати довічну підписку, яка коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично отримуєте нескінченну кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. А тепер припустімо, що ви одягли’ не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичйно кількості порнографії та кількох інших привабливих смаколиків. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити багато рекламних каналів порнозірок і диввижний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцевістю, статтю та розташуванням. Крім того, набагато краще, використовуючи пристрої розширеного пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька критеріїв пошуку.

Бзсумнвно, дея полягає в тому, щоб зателефонувати особам, яких ви, можливо, збираєтесь побачити, але, як ви могли припустити, цей пристрій набагато краще підходиь для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та підготовки різноманітних інших розпусних дій в Інтернеті. Однак, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників в Інтернеті. Насправді є мільйони завантажень, і це’ s просто опис відео. Окрім філмів, ут можна перглянути різноманітні сексуальні фотографії та красиві GIF-файли.

І, звичайно, зізнаюся, я трохи схитрив, коли шукав одну з найбільш улюблених категоій. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порно є некатегоризоване. Це досить круте відчуття, враховуючи, що на цих веб-сторінках ви дійсно бачите велику різноманітність.

Утім, я подумав, що це начебто широкий, тому я вибрав “ формально опишіть різні інші відомі класифікації, які належать до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень кількіть ‘& lsquo; відносно не обмежена. щирі люди, яких ви бачите, які цінують себе, принижені та брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять майже половину завантажень на цьому сайті!)

І ви розумієте, що існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім порнографії в стилі гонзо прослуховування, яка має щось на кшталт грубого відуття.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Прост зауважте: усі веб-посилання практичні та не містять спаму, за винятком перемикача Pornography Games –– що’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість дещо повсюдна, ле це’ частково через поєднання аматорської та професійної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому інтернет-сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для створення нових масових фільмів, цей набір є чудовою порноплатформою для будь-якого дивакуватого ексгібіціоніста.

Вони’ У мене є категорії н будь-яий смак і більше, ніж просто звичайні, як-от анальний екшн, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порнографічні відеоролики зі шкіри. Якщо ви перевірите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що існує ціла область, яку ‘називають & lsquo; важке порно

. Майте на увазі, цей пошуковий фільтр, безперечно, надасть вам різну парну, дивну та дуже екстремальну порнографію. Звісно, ​​нічого з цього –– щодо того, що я знаю –– не заслуговує на очищення PornHub, однак деякі відео, наведені нижче, можуть вразити деяких людей.

Якщо в хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали в минулому, після чи протягом усього часу’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порнографічний веб-сайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільта. Знову ж таки, деякі порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно як груди, кишківник і горіх.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний оргазм – але він того артий!

Продовжуючи, додатковою чудовою особливістю цього каналу є веб-сторінки взаємодї з великю областю. Існують теми дискусійного форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має кімнату чату в режимі реального часу, а також повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча сфера, з якою можна працювати. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, які приєднуються щоразу, а ви’ знайдете якийсь надзвичайно дивний і кумедний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ Правильно зняе або няте аматорами, висока якість основної маси цих безкоштовних порно відео має тенденцію бути першокласним.

Я не’ Точного підрахунку немає, але мені здається, що ця трубка є одним із найбільших кінофільмів, навіть завантажених на веб-сайт. Зпропонуйте його переглянути та повідомте мені –– Я припускаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що вас спантеличили численні звернення під час відкриття сторінки, одягніть ’ t піт це. Цей веб-сайт має безліч параметрів пошуку та іструменті фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що було включено останнім часом, що’ були помітними, і завантаження швидко попереду.

Я одягнув’ не знаю про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’ один я бачу на інших безкоштовних

порносайти. Продовжуючи, ви можете фільтрувати результати відео за якістю чіткості, тривалістю відео, або ви можете просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете премикатися між геями та трансорнографією.

Я маю додатково торкнутися SpankBang’ атрибут TV. Учасники цього веб-сайту можуть не лише запустити власні канали, а й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізор, ввести класифікацію, тег, ключове слово або порнографічн знаменитість і перейти звідти.

Уявіть це, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним банком для відштовхування.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей безкоштовний порносайт виглядає чисто, а матеріал зовсім не такий –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, на якому розміщено шведський стіл, ви’ на вас чекає грандіозна винагорода. Є терабайти сексуальних фотографій і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони чудово організовані в безліч категорій, які мають привернути практично будь-яке почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, здається, є наагато більше спеціалізоаної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у виборі їжі. Поряд з цим є зона еротики, яка містить потоки захоплюючих історій, які, безумовно, покращать ваші враження від цього порноканал.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські моделі все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порносистема не’ не має занадто багато у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто має намір сісти та вийти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього сайту’ s колекція пристроїв для перегляду сексу.

Кожен із найефективніших фільтрів одним клацанням миші, як-от упорядкування результатів за тим, що’ є новим, популярним останнім часом і історично, і в тренді. Крім того, за допомогою двох дотиків ви можете отримати випадкову серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, чого шукаєте, ця платформа має епічний список тегів, який потрібно відвідати, подумайте.

Веб-камери, які жінки отримують на YouJizz Live, чудові, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є будь-які сексуальні сестри, але я бачив, що ти’ я знайду багато дівчат з медовим волоссям.

Настільки високо, як вам захочеться, клацніть і чіпніть, одягніть’ ще не грудь цього горіха. Ми’ ми лише на півдорозі, і є багат інших трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.